



















## **COUNCIL OF GOVERNORS** Thursday 26<sup>th</sup> November 2015 – 15:30hrs to 18:30hrs **Conference Room, Education Centre, Halton Hospital**

## **AGENDA**

	AGENDA		1
Agenda Item No.	Agenda Item	Attachment / Supporting Paper	
COG/15/43 15.30 45mins	Warrington Health Plus	Presentation	Alison Holbourn - CEO Warrington Health Plus
COG/15/44 16:15 10mins	Welcome, Apologies and Introductions  Declarations of Interest – in Agenda Items		Chairman
COG/15/45	Minutes of Previous Meeting 23 <sup>rd</sup> July 2015	Draft GC Minutes 23rd July 2015.pdf	All
COG/15/46	Actions arising from previous meeting		All
COG/15/47 16.25 1hr	Chairman's Report	Verbal	Chairman
COG/15/48	Chief Executive's Report	Verbal	Chief Executive
COG/15/49 17.25 25mins	Mortality Update	Presentation	Simon Constable – Medical Director
	Governor activities and committees		
COG/15/50 17.50 10mins	Consultation with Constituency members i. Public ii. Staff iii. Partner	Verbal	All
COG/15/51 18.00 15mins	Report from Governor Committees i. Quality In Care Committee	DRAFT QIC Mins 10th Nov 2015.pdf	Peter Folwell
	ii. Communications and Membership Committee	DRAFT CAMC Mins	David Ellis
	iii. Monitor Quarterly Reporting Compliance Committee	11th Nov 2015.pdf  To follow	Peter Folwell
COG/15/52 18:15	Any Other Business  Notified to the Secretary to the Council of Governors' prior to the meeting		
Meeting ends 18:30pm (Close)	Dates of future meetings: 28 <sup>th</sup> January 2016		

The agenda and minutes of this meeting may be made available to public and persons outside of Warrington and Halton Hospitals NHS Foundation Trust as part of the Trust's compliance with the Freedom of Information Act 2000.